<h2>ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!</h2><p></p> <h2>ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!</h2><p>   </p> <h2>ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!</h2><p>   </p> <h2>ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!</h2><p></p>
Previous Next
Συντήρηση Ανελκυστήρων
Συντήρηση Ανελκυστήρων
Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Πάτρα
Μελέτη - Εγκατάσταση - Συντήρηση - Επισκευή Ανελκυστήρων
Η έλλειψη σωστής και τακτικής συντήρησης του ανελκυστήρα οδηγεί στην επιτάχυνση της φθοράς και την παρουσία βλαβών, αλλά και το σημαντικότερο όλων στην κατακόρυφη αύξηση της επικινδυνότητας τους. Για αυτό και η συντήρηση κάθε ανελκυστήρα είναι υποχρεωτική από το νόμο γιατί αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του, ώστε να μπορεί να μας εξυπηρετεί με ασφάλεια. 
 
ΑΣΥΝΤΗΤΗΤΟΣ ΑΝΕΛΚΗΣΤΗΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΝΔΙΝΟΣ!
 
Η επιχείρησή μας “ΚΟΡΚΟΝΤΖΗΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” η οποία εδρεύει στην Πάτρα Αχαΐας, με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών και την ομαλή λειτουργία των ανελκυστήρων σας προσφέρει προγράμματα συντήρησης ανελκυστήρων σχεδιασμένα για κάθε ιδιαίτερη ανάγκη και πάνω απ’ όλα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 
 
Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό την τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα σας αλλά και την έγκαιρη διάγνωση και επισκευή τυχόν βλαβών του. Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες συντήρησης κάθε είδους ανελκυστήρα είτε οικιακού, είτε επαγγελματικού εξυπηρετώντας την Πάτρα, όλη την Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία, το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι.
 
Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία μας σε θέματα συντήρησης και σωστής τοποθέτησης ανελκυστήρων, μπορούμε να εξασφαλίσουμε άριστη ποιότητα υπηρεσιών και μέγιστη διάρκεια ζωής σε όλους τους ανελκυστήρες που συντηρούμε. Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, ακόμα και σε αργίες, για να αναλάβουμε την συντήρηση ή την επισκευή βλαβών του ανελκυστήρα σας.
 
Κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια και η αδιάλειπτη λειτουργία του ανελκυστήρα.

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε, με εικοσιτετράωρη κάλυψη των βλαβών ασανσέρ.